εθνική-ελλάδας-κόπηκαν-καλαϊτζάκη-1064399
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.08.2022 | 15:03

Εθνική Ελλάδας: «Κόπηκαν» Καλαϊτζάκης, Κουζελογλου και Κακλαμανάκης

Αμφίβολη παραμένει προς το παρόν η 12άδα του Eurobasket 2022. Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία αποθεραπείας των Παπαγιάννη, Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ανακοινώσει το ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας, αλλά “έκοψε” ήδη τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην Ιταλία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με την ολοκλήρωση της σημερινής (30/8) προονησης της Εθνικής Ανδρών, τελευταίας επί ελληνικού εδάφους, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία, με τους τρεις να μη συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το Ευρωμπάσεκτ. Ο Κουζελογλου μάλιστα, είχε επιστρέψει μετά την πρώτη του αποχώρηση και ο Κακλαμανάκης ενσωματώθηκε εκτάκτως μόλις το περασμένο Σάββατο λόγω των προβλημάτων τραυματισμών.

Λόγω αυτών των προβλημάτων που υφίστανται, των θεραπειών που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες που τα αντιμετωπίζουν και των ιατρικών δεδομένων που διαρκώς δίνονται, για την τελική σύνθεση της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο (31/8) για το Μιλάνο και κατ’ επέκταση και για την 12αδα του Ευρωμπάσκετ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις.