χουάντσο-ερνανγκόμεθ-αποθεώθηκε-από-1216356
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 01.08.2023 | 21:37

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Αποθεώθηκε από τους οπαδούς

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ισπανός σταρ του ΝΒΑ , Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Ο Ισπανός αθλητής φόρεσε το κασκόλ του Παναθηναϊκού και πόζαρε μπροστά στις κάμερες, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις πριν υπογράψει με το «τριφύλλι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό. Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.

Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει…

Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι “θρύλος”, ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα “τέρας”, ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».

Ο Ισπανός φόργουορντ προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο πριν τις 08:00 το βράδυ της Τρίτης, και 350 οπαδοί του «τριφυλλιού» ήταν εκεί για να τον υποδεχθούν, αποθεώνοντάς τον εκκωφαντικά!

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.