Χαμός στα social media για την στάση Σπανούλη για τον πόλεμο στη Γάζα
Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με το Ισραήλ στη φάση των “16” του Eurobasket και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το παιχνίδι, αλλά απέφυγε να σχολιάσει τον πόλεμο στη Γάζα με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί αναστάτωση στα social media για τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει της αναμέτρησης.
«Είμαι εδώ για να μιλήσω μόνο για μπάσκετ. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται, όλοι αναγνωρίζουν την κατάσταση, αλλά το μυαλό μας είναι μόνο στο μπάσκετ», ανέφερε συγκεκριμένα.
Αρκετοί ήταν οι χρήστες των social media που επέκριναν τον Σπανούλη για τη στάση του στο επίμαχο αυτό θέμα.
Ο Σπανουλης έχει 6 παιδιά.
Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες παιδιά κ ο Σπανουλης δεν βρίσκει δύο λέξεις να πει για την γενοκτονία στη Γάζα.
Βρες το λάθος
— Stergios Alexiou (@stergiosale) September 7, 2025
Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή πάντως μια χαρά πήρε θέση με τον τρόπο του.
Μια χαρά γίνεται και πρέπει να πάρεις θέση απέναντι σε μια γενοκτονία.
Απλά ο Σπανούλης ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το έκανε ποτέ. pic.twitter.com/QNGxPJHBVy
— Haris77 (@Haris7K7) September 6, 2025
Η Εθνική ομάδα κάνει περήφανους τους πολίτες μιας χώρας με το ανάστημα της, όχι μόνο με τα καλάθια.
Η δικά μας εθνική δυστυχώς δεν έχει ανάστημα.#Σπανουλης
— Katia Panopoulou (@katiapanopoulou) September 6, 2025
Βασίλης Σπανούλης για το Ελλάδα – Ισραήλ: «Όλοι ξέρουμε τι γίνεται στη Γάζα, αλλά εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για μπάσκετ» https://t.co/E0A643p4Xy
— Manos Basoulas (@ManosBasoulas) September 7, 2025
Προτεινόμενα άρθρα
18.07.2026 | 19:11





