46ο-ολυμπιακό-ράλλυ-2026-νικητές-οι-ιορδάν-1564788
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.03.2026 | 11:20

46ο Ολυμπιακό Ράλλυ 2026 – Νικητές οι Ιορδάνης Σερδερίδης – Fred Miclotte!

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες των τελευταίων ετών μπορεί να χαρακτηριστεί το 46ο Ολυμπιακό Ράλλυ, που αποτέλεσε τον πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος της φετινής χρονιάς.

Η κορυφή άλλαξε αρκετές φορές χέρια, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι την τελευταία ειδική διαδρομή. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Ιορδάνης Σερδερίδης-Fred Miclotte (Skoda Fabia RS Rally2) που τα κατάφεραν περίφημα στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες που επικρατούσαν στις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα.

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο το έργο των συμμετεχόντων, οδηγώντας τους διοργανωτές στην απόφαση να μειώσουν κατά το ήμισυ την 1η Ειδική διαδρομή του αγώνα, με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληρωμάτων. Παρά τις δυσκολίες, ο αγώνας προσέφερε πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές που για άλλη μια χρονιά κατέκλυσαν το βουνό.

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας στις 25-26 Απριλίου.

Ηλίας Ευθυμίου