ηλεία-βεντέτα-με-ξύλο-σφαίρες-και-φωτι-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2018 | 17:00

Ηλεία: Βεντέτα με ξύλο, σφαίρες και φωτιές

Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Ηλεία τα αλλεπάλληλα βίαια περιστατικά με «άρωμα» βεντέτας, τα οποία αναστάτωσαν από το απόγευμα του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής την κοινότητα Άγναντα της Πηνείας.

Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν ένας 25χρονος πήγε στο σπίτι ενός 54χρονου συγχωριανού του και του ζήτησε να πάνε μαζί στο κτήμα ενός συγγενικού του προσώπου, με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν βοήθεια. Μόλις έφτασαν, όμως, του επιτέθηκαν, τον γρονθοκόπησαν και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσαν στον αέρα! Αμέσως μετά, ο 25χρονος μετέφερε τον 54χρονο στο σπίτι ενός 50χρονου συγγενούς του.

Το τι ακολούθησε, δεν έχει αποσαφηνιστεί. Πάντως, λίγες ώρες αργότερα ο 50χρονος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα κοντά στο χωριό οδηγώντας μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια Βουλγάρα που είχε μαζί του. Ο οδηγός συνελήφθη αρχικά, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Όμως, στο σπίτι του ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχαιρώς το σπίτι και η οποία όπως προέκυψε από την επιτόπια έρευνα, προκλήθηκε από άγνωστο προς το παρόν εμπρηστή.