ο-αντώνης-καφετζόπουλος-μιλάει-πρώτη-121016
ΔΗΜΟΙ | 14.03.2016 | 10:42

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μιλάει πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του (βίντεο)

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αντώνης Καφεντζόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από την Φαίη Κοκκινοπούλου με την οποία υπήρξαν για 25 χρόνια παντρεμένοι. Ο γνωστός ηθοποιός πλέον ζει με τον γιο που απέκτησαν μαζί με τη Φαίη, Σπύρο, ο οποίος είναι μαθητής του λυκείου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά», ο Αντώνης Καφετζόπουλος, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από σύζυγό του, ύστερα από 25 χρόνια έγγαμου βίου. «Είστε καλά ψυχολογικά;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής. «Πώς σας φαίνομαι; Εγώ δεν είμαι ποτέ καλά ψυχολογικά, είμαι πάντα λίγο down, λίγο σκεπτικός και απόμακρος. Αλλά όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι έτσι είμαι και ότι τα πράγματα είναι cool», απάντησε ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οικογένεια Άνταμς».

Είναι υπέρ του σύμφωνου συμβίωσης; «Εννοείται υπέρ, αλλά έτσι όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης, δηλαδή έχει ορισμένα ψιλά γράμματα που δεν το εξισώνει με τον γάμο…Πολλά χρόνια φώναζα για το σύμφωνο συμβίωσης, είχα σκοπό να κάνω όταν πρωτοθεσμοθετήθηκε και δεν το έκανα γιατί ήταν πλαστό, κάλπικο», απάντησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.