Συνάντηση αντιπερ/ρχη Ξάνθης με θεσμικούς φορείς για τις κλινικές και τα κρούσματα ευλογιάς

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη δυσλειτουργία των κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, καθώς και τα κρούσματα ευλογιάς στην περιοχή, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης Φώτη Καραλίδη.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Καραλίδη συμμετείχαν οι βουλευτές Ξάνθης, Αλέξανδρος Κοντός, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Δημήτρης Σαλτούρος, καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Στυλιανίδης.
Σε ότι αφορά την καλύτερη λειτουργία των κλινικών του νοσοκομείου, αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο στον αρμόδιο Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη με τις αιτούμενες θέσεις ιατρών για τις κλινικές του Νοσοκομείου, μετά από ιεράρχηση, να προγραμματιστεί συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό την επόμενη εβδομάδα, παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, με σκοπό να τεθούν συνολικά τα ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, ώστε να υπάρξουν οριστικές λύσεις και τέλος, να γίνει συνάντηση με τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, συνάντηση η οποία ήδη οριστικοποιήθηκε για την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Παράλληλα στη συνάντηση έγινε μια ενημέρωση στους παριστάμενους, για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους κτηνοτρόφους της Ξάνθης από τα κρούσματα της ευλογιάς, ώστε να συνδράμουν στις ενέργειες του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, στις συναντήσεις με τα αρμόδια Υπουργεία ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα από την ασθένεια.

ΥΓΕΙΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!