Πτολεμαΐδα: Σε καραντίνα 21 μαθητές Δημοτικού Σχολείου

Ανέστειλε την λειτουργία του από σήμερα τμήμα της Δ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας γιατί μέλος της οικογένειας, ενός από τους μαθητές, διαγνώστηκε θετικό στην covid-19.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την περασμένη Πέμπτη ενημερώθηκε από τους γονείς του ασυμπτωματικού μαθητή η Διεύθυνση του Σχολείου, για πιθανόν κρούσμα κοροναϊού στο οικογενειακό του περιβάλλον ενώ τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν θετικά.

Στο μεσοδιάστημα έγινε απολύμανση του Σχολείου και ελήφθησαν όλα τα αναγκαία Υγειονομικά Μέτρα, ενώ ο μαθητής από την προηγούμενη Παρασκευή παρέμεινε στο σπίτι του. Ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση Υγείας Κοζάνης και αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να κλείσει το τμήμα και οι εικοσιένα μαθητές να μπουν σε καραντίνα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου παρακολουθώντας πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης.

ΥΓΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!