Πάρτι καραντίνας (από τα μπαλκόνια) με δυνατή μουσική και πυροτεχνήματα

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 29 Μαρτίου 2020 - 20:50
  • Comments Off

Ένα πάρτι- καραντίνα έγινε στα νότια προάστια αλλά το παράκαναν αφού άναψαν μέχρι και πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Το πάρτι έγινε στο Π. Φάληρο.

Η οργάνωση έγινε ως εξής:

Ένας από τους διοργανωτές με δυνατό ηχοσύστημα, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στα κέντρα διασκέδασης, έστρεψε τα ηχεία προς το δρόμο και το Σάββατο το βράδυ η μουσική ακουγόταν στα τρία τετράγωνα. Άλλοι βγήκαν στα μπαλκόνια και άναβαν φακούς.Μέσα σε λίγα λεπτά δεκάδες ένοικοι είχαν βγει στα μπαλκόνια, κουνώντας τους φακούς τους. Η μουσική ήταν για όλα τα γούστα: Από ροκ μέχρι  βαριά λαϊκά.

Τα πυροτεχνήματα που άναψαν ορισμένοι ήταν η αιτία που γείτονες ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία. Έτσι περιπολικό έφτασε στην περιοχή για να δούνε αν γίνεται σε ένα μόνο διαμέρισμα το «πάρτι». Μόλις έφυγαν η ιστορία ξεκίνησε ξανά και χρειάστηκε να επανέλθει το περιπολικό αρκετές φορές για να χαμηλώσει η μουσική.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΡΤΙ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, Π.ΦΑΛΗΡΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]