«Όχι» Εξαδάκτυλου στη μουσική

Για το τρίτο κύμα της πανδημίας, το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση αλλά και τα κορωνο-πάρτι μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Mιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι πρέπει να τηρούμε τα υπάρχοντα μέτρα για να μη γίνουν βήματα πίσω. Αναφερόμενος μάλιστα ως μέλος της Επιτροπής των ειδικών, στο μέτρο της παύσης της μουσικής στην εστίαση, τόνισε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν επιτρέπουν ακόμα την άρση του.

«Τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν μας το επιτρέπουν. Προσδοκούμε σε μία εβδομάδα. Αλλά αν δεν εφαρμόζονται τα μέτρα θα διολισθήσουμε προς τα πίσω. Η Πολιτεία όμως μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα κορωνο-πάρτι είπε: «Δεν θα εκφράσω καμία άποψη. Είναι θέμα της κοινωνίας να μην ακούει συμβουλές. Χθες είχαμε λιγότερα από 1.000 κρούσματα για πρώτη φορά. Το επιδημιολογικό μας επίπεδο πρέπει να πέσει. Συγκρινόμαστε με άλλες χώρες και δεν κάνει καλό.

ΥΓΕΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]