Νέο επίδομα 400 ευρώ σε γιατρούς που θα στελεχώσουν ακριτικά νησιά

Mε 400 ευρώ μηνιαία θα επιδοτούνται οι γιατροί που στελεχώνουν τα αγροτικά ιατρεία σε μια προσπάθεια να επανδρωθούν με γιατρούς.

Η θετική αυτή εξέλιξη προήλθε μετά από συνεργασία του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Μεταξύ των αγροτικών ιατρείων που θα επιδοτηθούν για το νομό της Χίου είναι αυτά των Ψαρών, Οινουσσών, Βολισσού, Καμπιών, Παρπαριάς, Κουρουνίων και των φυλακών.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο βουλευτής Αντρέας Μιχαηλίδης: «Το γεγονός αυτό αναμένεται να ανακουφίσει τους κατοίκους της Αμανής, των Ψαρών και των Οινουσσών. Τα κενά αγροτικά ιατρεία θα προκηρυχτούν άμεσα με τα νέα κίνητρα. Διευκρινίζεται ότι το ποσό των 400 ευρώ θα ενσωματώνεται στο μισθό των αγροτικών ιατρών και θα είναι ανεξάρτητο από άλλα κίνητρα που μπορεί να παρέχονται (π.χ. από την Περιφέρεια)», καταλήγει το δελτίο τύπου από το πολιτικό γραφείο του Αντρέα Μιχαηλίδη.

ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]