Νέα περίπτωση ψευτογιατρού – Καταγγελία για «μαϊμού» καρδιολόγο

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις αποκαλύψεις για τη δράση του μαϊμού γιατρού, και άλλες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για επιτήδειους που παρουσιάζονται ως γιατροί ώστε να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους ασθενείς ή ακόμη και από παράγοντες ομάδων.
Το Newpost φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα καταγγελία σχετικά με τη δράση ενός ατόμου, σύμφωνα με την οποία φερόταν να παριστάνει τον καρδιολόγο και να εμφανίζει μη έγκυρη, σύμφωνα με τον ιατρικό σύλλογο της Αθήνας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
 
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ατόμου «ο “καρδιολόγος” έχει διατελέσει μέλος αθλητικών ομάδων και κάνει εξετάσεις σε αθλητές». Μάλιστα για την περίπτωσή του είχαν ενημερωθεί τα υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης.
Η πρώτη αναφορά για την συγκεκριμένη περίπτωση, έγινε 1η Ιουλίου του 2014, όταν έγινε καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο της Αθήνας για να ελεγχθεί η άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, καθώς σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, «είχα ανακαλύψει την χρήση πλαστής σφραγίδας κρατικού νοσοκομείου».
Σύμφωνα μάλιστα με έγγραφα, που έχει στην διάθεσή του το Newpost, σε ερώτηση του καταγγέλλοντα (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του Νewpost) σχετικά με τον εάν είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου της Αθήνας το συγκεκριμένο άτομο, ο καταγγέλλοντας υποστηρίζει πως έλαβε την απάντηση πως «δεν είναι μέλος του Ι.Σ.Α».
Αυτό είναι πέραν των συνηθισμένων, καθώς κάθε ιατρός είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στη λίστα του ιατρικού συλλόγου της περιοχής που δραστηριοποιείται. Η συγκεκριμένη απάντηση είχε δοθεί στις 30/9 του 2014. Αξίζει να σημειωθεί δε, πως το όνομα του συγκεκριμένου γιατρού, που σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανιζόταν να αναλαμβάνει διάφορες αθλητικές ομάδες, δεν υπάρχει ούτε στον Πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο.
Πάντως, ο καταγγέλλων δεν γνωρίζει εάν ο το εν λόγω άτομο συνεχίζει να εξασκεί τα καθήκοντά του ή όχι.
ΥΓΕΙΑ, ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]