Μαστοράκου: «Όλα τα πιστοποιητικά των τελευταίων 40 ημερών πρέπει να ελεγχθούν» - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
28
Νοέμβριος
Back

Μαστοράκου: «Όλα τα πιστοποιητικά των τελευταίων 40 ημερών πρέπει να ελεγχθούν»

«Έχουν θορυβηθεί κάποιοι και έχει περιοριστεί το φαινόμενο» λέει η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου σε σχέση με τα πλαστά πιστοποιητικά των υγειονομικών και των πολιτών, στο Open.

«Έχουν ενεργοποιηθεί οι εισαγγελικές αρχές καλούνται και άτομα από τα Δ.Σ. των Ιατρικών Συλλόγων ανά τη Ελλάδα να καταθέσουν. Αυτό που καταθέτουμε είναι ότι όλα τα πιστοποιητικά που εκδόθηκαν το τελευταίο διάστημα των 40 ημερών πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που έχουν βγει από τους υγειονομικούς κατά αρχήν αλλά και από τους πολίτες που επίσης ζητούσαν πλαστά πιστοποιητικά. Σε ό,τι αφορά του υγειονομικούς υπάρχουν εκτιμήσεις για ίσως 200 πλαστά πιστοποιητικά.

Οι υγειονομικοί έχουν θορυβηθεί, υπήρξε μετά το θόρυβο μια κινητικότητα για εμβολιασμό σε επίπεδο γιατρών και νοσηλευτών και εκτιμώ ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε λιγότερα κενά στα νοσοκομεία μας.

Να πω επίσης ότι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει ζητήσει και την τρίτη δόση για τους υγειονομικούς καθώς υπάρχει μεγάλη αγωνία για όσους έχουν εμβολιαστεί από ο Γενάρη και έχουν παρέλθει τόσοι μήνες».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!