Λοιμωξιολόγος «διορθώνει» Τσιόδρα: Ίσως & τον Απρίλιο 1.000 διασωληνωμένοι

Κρούσματα: 3.067 νέα & 91 θάνατοι -Νέο ρεκόρ με 824 διασωληνωμένους

“Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να δούμε τα νούμερα που είπε ο κύριος Τσιόδρας, για 1000 διασωληνωμένους και ίσως και νωρίτερα από το Πάσχα εκτίμησε μιλώντας στο θέμα ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, Δ/ντης Πνευμονολογικής Κλινικης του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στον απόηχο των χθεσινών 751 διασωληνωμένων,

“Υπάρχει μια σταθεροποίηση αλλά στο υψηλό επίπεδο και δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε” τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος αναφερόμενος και στη σημερινή εφημερία του νοσοκομείου που ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Εμφανίστηκε κατηγορηματικός στο να ανοίξουν δραστηριότητες και τα σχολεία.“Μέχρι τις 18 του μήνα να μην ανοίξει τίποτα σύμφωνα με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα” πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά. Σύμφωνα με τον ίδιο εκεί δημιουργούνται συνωστισμοί. “Αντιλαμβάνομαι μόνο για την τρίτη λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις”

“Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστα αν θέλουμε να κάνουμε ένα “ειρηνικό” Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα ”, κατέληξε

ΥΓΕΙΑ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ, 1.000 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!