λαμία-κορωνοϊός-πατέρας-και-μάνα-κατέ-17076
ΥΓΕΙΑ | 28.12.2021 | 10:38

Λαμία -Κορωνοϊός: Πατέρας και μάνα κατέληξαν στη ΜΕΘ αφήνοντας ορφανά τρία παιδιά

Στις 13 Δεκεμβρίου είχε χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό η 52χρονη μητέρα και περίπου δύο εβδομάδες μετά, κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας ο 57χρονος πατέρας, αφήνοντας πίσω τους ορφανά τα τρία τους παιδιά. Το lamiareport φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία, όπου η απροθυμία εμβολιασμού είχε μοιραία κατάληξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι εισήχθη στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο στις 23 Νοεμβρίου και στα τέλη του μήνα χρειάστηκε να διασωληνωθούν στη ΜΕΘ εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασαν. Πρώτη χάθηκε η μητέρα και έπειτα από μάχη 29 ημερών με τον ιό, υπέκυψε και ο πατέρας. Μάλιστα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αρνητικοποιήθηκε στον ιό, αλλά οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν ήδη μη αναστρέψιμες.

Ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι, με τον  57χρονο να είναι γνωστός επαγγελματίας στη Λαμία, αμφότεροι ήταν κατά του εμβολίου, παρά τις προαπάθειες του εξαδέλφου τους -διασώστη του ΕΚΑΒ- να τους μεταπείσει.  Λίγο μετά τον θάνατο της 52χρονης, ο διασώστης είχε μιλήσει στο Μega, περιγράφοντας πώς τους είχε επηρεάσει στο θέμα του εμβολιασμού ο πνευματικός που τους καθοδηγούσε.