Κοζάνη: Έρευνα για νοσηλεύτρια που έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Καρδίτσα - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Κοζάνη: Έρευνα για νοσηλεύτρια που έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Καρδίτσα

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού που έδινε μια διοικητική υπάλληλος στον Παλαμά Καρδίτσας.

Η είδηση έφερε συναγερμό και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Ο λόγος είναι ότι μια νοσηλεύτρια έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας του Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanimedia πρόκειται για νοσηλεύτρια 45-50 ετών που πριν προσκομίσει το πιστοποιητικό από τον Παλαμά, αρνούνταν να εμβολιαστεί. Μάλιστα υποστήριξε ότι πήγε εκεί να εμβολιαστεί επειδή έχει αρκετούς γνωστούς.

Επιβεβαιώνουν την έρευνα

Ο διοικητής του Μαμάτσειου, Στέργιος Γκανάτσιος, αλλά και ο εκπρόσωπος ου σωματείου εργαζομένων, Δημήτρης Ντέντης, υποστήριξαν ότι υπάρχει θέμα προς έρευνα αλλά δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ίδιο ρεπορτάζ του kozanimedia αναφέρει ότι ερευνώνται άλλες δυο περιπτώσεις που ενδεχομένως δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες. Μάλιστα μια από αυτές αφορά γιατρό του Μαμάτσειου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!