Κορωνοϊός: Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι διέρρευσε από το εργαστήριο της Ουχάν
Σάββατο
25
Μάρτιος
Back

Κορωνοϊός: Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι διέρρευσε από το εργαστήριο της Ουχάν

Έρευνα από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι ο covid-19 διέρρευσε από το εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν. Οι συντάκτες της έκθεσης που δημοσιεύτηκε κάνουν λόγο για τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών».

«Πιστεύουμε ότι ο ιός διέρρευσε στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019», δήλωσε ο ΜακΚολ.

Και προσέθεσε: «Όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβη, αξιωματούχοι του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και επιστήμονες του Ινστιτούτου άρχισαν να καλύπτουν με μανία τη διαρροή και απενεργοποίησαν τη βάση δεδομένων των ιών τους στη μέση της νύχτας, ζητώντας μάλιστα περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για πρόσθετη ασφάλεια».

«Αλλά η συγκάλυψή τους ήταν πολύ αργή – ο ιός εξαπλωνόταν ήδη σε όλη την μεγαλούπολη της Ουχάν», είπε για την πανδημία.

Η έκθεση επικαλέστηκε «άφθονα στοιχεία», σύμφωνα με τα οποία οι επιστήμονες του εργαστηρίου – με τη βοήθεια Αμερικανών εμπειρογνωμόνων της Κίνας και των ΗΠΑ – εργάζονταν για να τροποποιήσουν τους κοροναϊούς ούτως ώστε να μολύνουν τους ανθρώπους και μια τέτοια παραποίηση στοιχείων θα μπορούσε να μείνει κρυφή, αν δεν γινόταν έρευνα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!