Κικίλιας -εμβολιασμός: Εκτός πλάνου, τουλάχιστον 300.000 πολίτες

Κικίλιας -εμβολιασμός: Εκτός πλάνου, τουλάχιστον 300.000 πολίτες

Κικίλιας -εμβολιασμός: Εκτός πλάνου, τουλάχιστον 300.000 πολίτες

«Τιμωρία» στην aftodioikisi.gr, την, σύμφωνα με το Alexa, 13η  σε επισκεψιμότητα ενημερωτική ιστοσελίδα στην Ελλάδα,  και τους πάνω από 300.000 κατά μέσο όρο, αναγνώστες της καθημερινά, (νομίζει ότι) βάζει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας, ο οποίος, μοιράζοντας (18,5) εκατομμύρια σε ΜΜΕ, επιχειρεί να φιλοτεχνήσει ένα life style προφίλ με φωτο από οικογενειακές και άλλες προσωπικές στιγμές, προκειμένου να αντισταθμίσει την πλήρη αποτυχία του στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και όχι μόνο, απέκλεισε την aftodioikisi.gr  από τη διαφημιστική καμπάνια για το συγκεκριμένο πρόγραμμα!!!

Ο λόγος, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, είναι οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας για τα «κρυφά» βιβλία σχετικά με τα εμβόλια, που από τον περασμένο Φεβρουάριο ξεσκέπασαν το αφήγημά του ότι «κερδάμε και στο εμβολιαστικό πρόγραμμα».

«Ευτυχισμένος οικογενειάρχης»

Έτσι, μέσω του στενού του συνεργάτη Θάνου Τριανταφύλλου, που μοιράζει αφειδώς τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να φιλοτεχνήσει το προφίλ του «ευτυχισμένου οικογενειάρχη» στον (αποτυχημένο) υπουργό Υγείας, ώστε, καθώς μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην Α΄ Αθήνας (βλ. Πιερακάκη) να επανεκλεγεί σε καλή σειρά και να επιβιώσει μέσα σε ένα εχθρικό, από το Μέγαρο Μαξίμου, πολιτικό περιβάλλον, έθεσε έκτος (διαφημιστικού) εμβολιαστικού πλάνου τους πάνω από 300.000 αναγνώστες της aftodioikisi.gr.

H ιστοσελίδα, ως όφειλε, έθεσε στις αρχές Ιουνίου το θέμα στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του υπουργείου Υγείας Χάρη Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος απάντησε με νόημα ότι «δεν αποφασίζω εγώ για τα συγκεκριμένα θέματα», παραπέμποντας, με έμμεσο πλην σαφή τρόπο, τον κ. Τριανταφύλλου και τον ίδιο τον υπουργό Β. Κικίλια.

Θα λογοδοτήσουν

Τότε, προκειμένου να αποκλείσουμε, την πιθανότητα του «ανθρώπινου λάθους», η ιστοσελίδα ζήτησε από τον κ. Χατζηχαραλάμπους να θέσει το θέμα στους κυρίους Κικίλια και Τριανταφύλλου. Ωστόσο, παρότι έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση. Με αυτό τον τρόπο οι κύριοι Κικίλιας, Τριανταφύλλου και Χατζηχαραλάμπους, αποκλείουν το «ανθρώπινο λάθος»,  επιβεβαιώνοντας ότι ήταν πολιτική απόφαση ο αποκλεισμός της 13ης σε επισκεψιμότητα ενημερωτικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα.

Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζουν ότι τα χρήματα που μοιράζουν για να αγιογραφείται ο Β. Κικίλιας, η Τζ. Μπαλατσινού κοκ δεν είναι δικά τους, αλλά των Ελλήνων πολιτών. Και γι’ αυτό, αργά ή γρήγορα, θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Με κάθε τρόπο.

ΥΓΕΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ, PROTEINOMENA, 300.000 ΠΟΛΙΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]