Κικίλιας: 56.000 ραντεβού χθες, τα 13.500 στις ηλικίες 18-24

  • Απο Aftodioikisi News
  • 6 Ιουλίου 2021 - 12:45
  • Comments Off

Κικίλιας: 56.000 ραντεβού χθες, τα 13.500 στις ηλικίες 18-24

«Μετά από πολύ καιρό εχθές είχαμε 56.000 πολίτες που έκλεισαν ραντεβού, εκ των οποίων οι 13.500 είναι νέοι ηλικίας 18-24 ετών. Είχαμε καιρό να δούμε αυτό το νούμερο».

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε (Σκάι) ότι αυτό σημαίνει ότι «ανταποκρίνονται οι πολίτες και η κοινωνία»  προσθέτοντας πώς «είμαστε πάνω από 75% σε κάλυψη εμβολιασμού στις ηλικίες από 60 ετών και πάνω και το ποσοστό αυτό συνεχίζει να ανεβαίνει».

Ξεκινά ο εμβολιασμός σε απομακρυσμένες περιοχές σε συνεργασία με τους ΟΤΑ

Όπως τόνισε ο υπουργός, «εχθές έγιναν πάνω από 90.000 εμβολιασμοί και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα νούμερα ψηλά».

Τώρα, υπογράμμισε, «πρέπει να πείσουμε κάποιους συμπολίτες μας που έχουν επιφυλάξεις ή που φοβούνται ή που έχουν κακή πληροφόρηση και ενδεχομένως μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή που είναι κατάκοιτοι»

«Έχουμε υποχρέωση, κυρίως σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να φτάσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, να λυγίσουμε την οποιαδήποτε επιφύλαξη υπάρχει. Γι’ αυτό οργανώσαμε επιχειρησιακά την Επιχείρηση «Ελευθερία» και από σήμερα πάμε εκεί, στο χωριό τους, στην πλατεία τους, στην πόλη τους» σημείωσε

ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]