Καβάλα: Αναβλήθηκαν 5 χειρουργεία λόγω ανεμβολίαστου γιατρού

Πέντε προγραμματισμένα χειρουργεία για καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καβάλας έχουν αναβληθεί εξαιτίας ενός ανεμβολίαστου γιατρού.

Σύμφωνα με το Grtimes οι ασθενείς λάμβαναν κανονικά τα φάρμακα που χρειάζονται πριν το χειρουργείο και την τελευταία στιγμή μάθαιναν ότι ο γιατρός δεν έχει εμβολιαστεί και αφήνει στην κρίση τους το αν θέλουν να χειρουργηθούν από τον ίδιο.

Πέντε από τους ασθενείς επέλεξαν να ακυρώσουν το χειρουργείο, παρά το γεγονός ότι το είχαν προγραμματίσει μήνες πριν. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν κάνει πολλά χιλιόμετρα για να φτάσουν στο Νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς η οφθαλμολογική του κλινική θεωρείται από τις καλύτερες.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, μιλώντας στο GrTimes, υποστήριξε ότι έχει λάβει πληροφορίες για τα περιστατικά, αλλά κανένας δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία. «Υπήρξαν ανάλογες πληροφορίες για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου γιατρού, οφθαλμιάτρου στην ειδικότητα, πλην όμως κανείς από τους ασθενείς δεν ήρθε στο γραφείο μου να το καταγγείλει επίσημα.

Κάλεσα στο γραφείο του σήμερα το πρωί τον συγκεκριμένο οφθαλμίατρο, προκειμένου να ζητήσω εξηγήσεις για τις εν λόγω πληροφορίες. Ισχυρίστηκε πως τα συγκεκριμένα περιστατικά σημειώθηκαν μόνο την Παρασκευή και ότι δεν προχώρησε στις εγχειρήσεις λόγω στάσης εργασίας. Αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των πληροφοριών. Θα έρθω άμεσα σε επαφή με τους ασθενείς και αναλόγως πρόκειται να προχωρήσω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες», ήτα τα λόγια του Ντίνου Κλειτσιώτη.

Παρά τους ισχυρισμούς για την στάση Εργασίας, το Gr Times αναφέρει ότι και την προηγούμενη Πέμπτη που δεν υπήρχε καμία δικαιολογία, δεν πραγματοποιήθηκαν χειρουργικές επεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί.

ΥΓΕΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]