«Γρίφος» ο αριθμός των ανεμβολίαστων στο ΕΣΥ

  • Απο Aftodioikisi News
  • 22 Ιουλίου 2021 - 10:28
  • Comments Off
προσλήψεις

«Γρίφος» ο αριθμός των ανεμβολίαστων στο ΕΣΥ

Τελικά πόσοι είναι όσοι οι ανεμβολίαστοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας;

Το ερώτημα δεν είναι θεωρητικό καθώς από την ακριβή του απάντηση θα κριθεί και το μέγεθος του προβλήματος που θα υπάρξει αν το προσωπικό που στελεχώνει τα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες του και δεν έχει εμβολιαστεί θα εξακολουθήσει να επιμείνει στην απόφαση του.

Όπως παρατηρεί στο κύριο θέμα της η εφημερίδα «Καθημερινή» το πόσοι ανεμβολίαστοι και το πόσοι από αυτούς θα εμβολιαστούν είναι μια κρίσιμη παράμετρος για τη λειτουργία του συστήματος υγείας που αναμένεται το επόμενο διάστημα να δεχθεί αυξημένη πίεση.

Πόσοι όμως είναι οι ανεμβολίαστοι του ΕΣΥ;

Σύμφωνα με την κυβέρνηση και με βάση τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας δεν είχαν εμβολιαστεί 26000 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι οι ανεμβολίαστοι είναι περίπου 10 χιλιάδες.

Σε κάθε περίπτωση μένει να αποδειχθεί αν είναι βάσιμη ή όχι, η προσδοκία της κυβέρνησης ότι το υποχρεωτικό του εμβολιασμού και οι κυρώσεις που το συνοδεύουν θα οδηγήσουν στα εμβολιαστικά κέντρα αρκετούς από όσους μέχρι σήμερα δίσταζαν.

ΥΓΕΙΑ, ΕΣΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]