Γεροβασίλη προς ΝΔ: Έχετε αποσυρθεί από τη διαχείριση της πανδημίας - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
17
Νοέμβριος
Back

Γεροβασίλη προς ΝΔ: Έχετε αποσυρθεί από τη διαχείριση της πανδημίας

«Η κυβέρνηση έχει αποσυρθεί από τη διαχείριση της πανδημίας. Έχει παραιτηθεί, απλά δεν το ομολογεί και επαφίεται σε μάχες εντυπώσεων. Οι συνθήκες είναι τραγικές και εισερχόμεθα σε πολύ σκοτεινή περίοδο. Το Μπέργκαμο συμβαίνει στη χώρα μας δύο χρόνια μετά. Κάθε εβδομάδα χάνεται ένα χωριό! Οι γιατροί παραδίδουν τα όπλα γιατί δεν αντέχουν άλλο. Παραιτούνται»

Αυτό τόνισε σε παρέμβασή της (Kontra Channel) η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Αποστολή της κυβέρνησης δεν είναι να δείχνει με το δάχτυλο τους πολίτες. Ούτε να περιορίζεται σε μέτρα τιμωρητικά, ούτε να επιδίδεται σε επιδείξεις πυγμής και επικοινωνιακά κόλπα. Εδώ υπάρχει σαφής έλλειψη στρατηγικής για την αντιμετώπιση όσων είναι υποχρεωμένη  να κάνει. Αν δε μπορεί ας βγει να το πει» επεσήμανε η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Είμαστε πρώτοι σε αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη Πώς γίνεται η Ελλάδα να έχει εξαπλάσιο αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την  Γερμανία και δεκαπλάσιο από τη Γαλλία;  Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανεπαρκής φροντίδα υπηρεσιών υγείας. Σήμερα εφόσον όλοι  χαρακτηρίζουν τις συνθήκες πολεμικές θα έπρεπε δημόσιος και ιδιωτικός τομέας να λειτουργούν ενιαία, όπως στη Γαλλία! Θα έπρεπε εξαρχής να έχει στηθεί μηχανισμός συνέργειας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Και για την προνοσοκομειακή περίθαλψη και για τη νοσηλεία.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!