Επιτροπή λοιμωξιολόγων: «Όχι» σε άρση μέτρων

Αρνητικοί στην άρση επιπλέον μέτρων εμφανίζονται οι λοιμωξιολόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι λοιμωξιολόγοι απέρριψαν προτάσεις για να χαλαρώσουν κι άλλο τα μέτρα που αφορούν στις εμπορικές δραστηριότητες.

Όχι σε άνοιγμα Mall και κέντρων αισθητικής φαίνεται να απαντούν οι περισσότεροι στην Επιτροπή, ενώ την ίδια ώρα δεν συμφωνούν σε νέα ανοίγματα στο λιανεμπόριο και ζητούν να συνεχίσουν οι αγορές να γίνονται με click away και click in shop και με αποστολή sms στο 13032 με τα ραντεβού να έχουν διάρκεια έως 3 ώρες.

Στην συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, η συντριπτική πλειοψηφία αρνείται να συναινέσει σε άνοιγμα κι άλλων δραστηριοτήτων από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Η ψηφοφορία έγινε και το «όχι» ήταν συντριπτικό.

Με αυτά τα δεδομένα όλα δείχνουν να πηγαίνουν πιο πίσω, το Πάχα να είναι σε κίνδυνο, όπως και όλα τα βήματα για την άρση του lockdown.

Αυτή τη στιγμή η εισήγηση είναι να μείνουν τα SMS και να μην ανοίξει τίποτα επιπλέον.

ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΡΑ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!