Εμβολιασμοί: Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση -Ανησυχία ακόμη & για μονοψήφιο νούμερο τον Αύγουστο

Εμβολιασμοί: Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση -Ανησυχία ακόμη & για μονοψήφιο νούμερο τον Αύγουστο

Μπορεί η καμπύλη που δείχνει η κυβέρνηση στο emvolio.gov.gr να δείχνει αυξητική τάση αλλά, η αλήθεια είναι ότι η εμβολιασμοί «πατώνουν».

Όπως προκύπτει από τα αριθμητικά στοιχεία της ίδιας καμπύλης, ενώ στις 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν 103.379 εμβολιασμοί χθες, 29 Ιουλίου, δηλαδή, ένα μήνα μετά, φτάσαμε σχεδόν στους μισούς: 54.950.

Την πτώση των εμβολιασμών είχε παραδεχθεί και την περασμένη Δευτέρα ο ίδιος ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους υποστηρίζοντας ότι έως το τέλος εκείνης της ημέρας (26/7) θα φτάσουμε τις 75.000.

Τελικά και ο υπεύθυνος για τον εμβολιασμό έπεσε έξω: Την περασμένη Δευτέρα 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν 66.923 εμβολιασμοί, δηλαδή, περίπου 8.000 λιγότεροι απ’ όσους είχε προβλέψει ο εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, που βρίσκεται υπ’ ατμόν.

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, στην κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας παρά τους πανηγυρισμούς για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους, εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι οι αριθμοί αυτοί θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τον Αύγουστο. Μάλιστα, στέλεχος του υπουργείου Υγείας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έλεγε στην aftodioikisi.gr ότι υπάρχουν φόβοι ακόμη και για μονοψήφιο νούμερο!!!

ΥΓΕΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ, ΠΑΤΩΣΑΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]