Δυο φορές μεγαλύτερος ο κίνδυνος για τους κάτω των 40

Άρθρο της «The Sun» υποστηρίζει πως είναι δύο φορές πιο επικίνδυνο για κάποιον που εμβολιάζεται και είναι κάτω των 40 ετών να έχει επιπτώσεις στην υγεία του το εμβόλιο απ’ ότι στις άλλες ηλικιακές τάξεις.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε δόθηκε η δυνατότητα σ’ αυτούς που είναι ηλικίας 18 με 29 ετών αντί για να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο να επιλέξουν εναλλακτικά κάποιο από αυτά της Pfizer ή της Moderna αν φοβούνται πως θα πάθουν θρομβώσεις.

Πάντως τονίζουν επίσης πως για να πάθει κάποιος θρόμβωση από το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ένας στους ένα εκατομμύριο. Αφού στα 20 εκατομμύρια έφυγαν από την ζωή 19 άτομα.

Την ίδια ώρα η μεικτή επιτροπή εμβολιασμού σύμφωνα με την «Telegraph» εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει την δυνατότητα εμβολιασμού για αυτούς που είναι κάτω των 40 για να αποφευχθεί έστω και αυτό το μικρό ρίσκο.

Το ποσοστό των επιπλοκών είναι μεγαλύτερο στην περίπτωση των κάτω των 40 στις γυναίκες σε σύγκριση με τους άντρες. Ενώ σκέφτονται να αλλάξουν την δυνατότητα εμβολιασμού στους κάτω των 40 με σκοπό να προσελκύσουν όλους και περισσότερους να κάνουν το εμβόλιο.

Άλλωστε όπως τονίζουν είναι σημαντικό ο κόσμος να θέλει να το κάνει για το καλό του και όχι να εξαναγκάζεται και να μην φοβάται μην πάθει κάποια θρόμβωση.

ΥΓΕΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΙ, ASTRAZENECA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]