Δικογραφία σε βάρος του γιατρού για τους εικονικούς εμβολιασμούς «αρνητών»

Δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού σχηματίστηκε σε βάρος γιατρού στο Ασκληπιείο της Βούλας, ο οποίος φέρεται να ήταν σε συνεννόηση με ασθενείς για εικονικούς εμβολιασμούς.

Ειδικότερα, στις 4 Ιουλίου, πολίτης είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιατρός μπήκε με τον πολίτη και μια νοσηλεύτρια στο δωμάτιο εμβολιασμού. Εκεί ζήτησε από τη νοσοκόμα να φύγει για να κάνει εκείνος το εμβόλιο. Η νοσηλεύτρια, ωστόσο, παρατήρησε ότι ο γιατρός πέταξε τα εμβόλια και τις σύριγγες στα σκουπίδια και κατήγγειλε το γεγονός.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στον σχηματισμό της δικογραφίας για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης (σσ πράσινο πιστοποιητικό) που απεστάλη στον εισαγγελέα, καθώς ο γιατρός δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός είχε έρθει σε συμφωνία με πέντε αντιεμβολιαστές προκειμένου να τους κάνει εικονικό εμβολιασμό και να έχουν το δικαίωμα να πάρουν το πράσινο πιστοποιητικό. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα εμβόλια για τους άλλους τέσσερις αρνητές έχουν… εξαφανιστεί.
ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΑΡΝΗΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]