Διαφωνίες με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων και τον ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν σε παραίτηση τον Δ.Πεταράκη

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων υπέβαλλε ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου, Δημήτρης Πεταράκης, συμπυκνώνοντας τους λόγους της απόφασής του στην απαξιωτική αντιμετώπιση του ιδίου αλλά και του προσωπικού του νοσοκομείου από τη Διοίκηση, όπως επίσης και λόγω της κυβερνητικής πολιτικής.

Η είδηση έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι διοικητής του νοσοκομείου απαγόρευσε στους γιατρούς να μιλούν στα ΜΜΕ, εάν πρώτα δεν λάβουν την άδεια του.
«Προφανώς η Διοίκηση του Νοσοκομείου», ανέφερε στην ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ, «επιχειρεί με αυτή την απόφαση να βάλει κάτω από το χαλί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και να εμφανίσει μια ωραιοποιημένη εικόνα στην τοπική κοινωνία».

O Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου, Δημήτρης Πατεράκης, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη «Είναι κοινό μυστικό πως με τον Διοικητή δεν τα πήγαινα και δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω ότι αλλιώς θα πρέπει να ασκεί διοίκηση. Άλλα περίμενα όταν ανέλαβα τη θέση και δεν υπήρξε ούτε καν γραφείο για μένα. Για τον κ. Παρθένη δεν μου άρεσε πώς λειτουργούσε στο Δ.Σ. πώς συνεργαζόταν με τα υπόλοιπα μέλη όπως και το φέρσιμο του απέναντι στο προσωπικό του Νοσοκομείου», για να εκφράσει καταλήγοντας και το γενικότερο αίσθημα από την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στο χώρο της Υγείας, «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε.

ΥΓΕΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ