Εμβόλιο: Αλαλούμ & με τις ακυρώσεις όσων έχουν νοσήσει

Εμβολιασμοί: Μειώνεται καθημερινά το ενδιαφέρον -Ξεκινούν κατ' οίκον

Μετά τη σύγχυση με τις ηλικίες εμβολιασμού με το εμβόλιο AstraZeneca, ακόμη ένα αλαλούμ προκλήθηκε από τις σημερινές δηλώσεις της προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρίας Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, ενώ μόλις πριν από τρεις εβδομάδες (σ.σ. τη Δευτέρα 24 Μαΐου),  η κ. Θεοδωρίδου είχε ανακοινώσει ότι «από αύριο Τρίτη για όσους νοσήσουν:

– Πριν την πρώτη δόση του εμβολίου, ακυρώνεται αυτόματα το ραντεβού και προσδιορίζεται έξι μήνες μετά τη διάγνωση της νόσου. Αυτοί θα λαμβάνουν πιστοποιητικό νόσησης

-Μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης, θα ακυρωθεί αυτόματα το ραντεβού και θα προσδιοριστεί έξι με 12 μήνες  μετά τη διάγνωση της νόσου. Αυτοί θα λαμβάνουν πιστοποιητικό νόσησης και μίας δόσης»,

σήμερα ανακοίνωσε ότι και στις δύο περιπτώσεις η ακύρωση δεν θα γίνει αυτόματα αλλά από τους ίδιους τους πολίτες!!!!

Σε όσους έχουν νοσήσει η σύσταση για μία δόση εμβολίου στους 6 μήνες μετά τη νόσο ισχύει και έχει το χαρακτήρα της επαναληπτικής για όσους έχουν νοσήσει.

ΥΓΕΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΝΟΣΗΣΗ, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, ΑΚΥΡΩΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]