Ανεμβολίαστοι 1 στους 3 κληρικούς & 1 στους 4 αστυνομικούς - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back
Ανεμβολίαστοι 1 στους 3 κληρικούς & 1 στους 4 αστυνομικούς

Ανεμβολίαστοι 1 στους 3 κληρικούς & 1 στους 4 αστυνομικούς

Ανεμβολίαστοι είναι ένας στους τρεις κληρικούς και περισσότεροι από ένας στους τέσσερις αστυνομικούς. Αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Πλεύρης αποκάλυψε ότι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους:

-Το 67% των κληρικών.

-Το 72% των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας

-Το 82% των εκπαιδευτικών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρωθυπουργός αν και αυτοαναιρέθηκε, αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι στις εκκλησίες θα μπορούν να μπαίνουν ανεμβολίαστοι μόνο μετά από τη διενέργεια rapid test. 

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα είπε ο και ο υπουργός Υγείας, η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση σε συζητά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των δύο αυτών κατηγοριών εργαζομένων που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες.

Ο κ. Πλεύρης δεν ανέφερε τον λόγο, επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί, όπως είπε, δεν στήριξε την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό των γιατρών και των νοσηλευτών.

Ωστόσο, είναι ευκόλως κατανοητό γιατί η κυβέρνηση δεν το κάνει: Αστυνομικοί και κληρικοί, σε σημαντικό ποσοστό, αποτελούν ψηφοφόρους της ΝΔ…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!