Άγιος Σάββας: 15 κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό του αντικαρκινικού νοσοκομείου

Μεγάλη είναι, όπως φαίνεται, η διασπορά του κορωνοϊού ανάμεσα στους εργαζόμενους τους αντικαρκινικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο, το πρωί εντοπίστηκαν 8 γιατροί θετικοί στον νέο κορωνοϊό, ενώ από την ιχνηλάτηση των επαφών τους εντός του νοσοκομείου, τα κρούσματα ανήλθαν στα 15.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, η μεγάλη αυτή διασπορά θα οδηγήσει στο κλείσιμο των τμημάτων στην ακτινοθεραπευτική, καρδιολογική και ορθοπεδική πτέρυγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα στα ογκολογικά-αντικαρκινικά νοσοκομεία της Αττικής εντοπίζεται κυρίως στους συνοδούς των ασθενών, οι οποίοι ενώ τους επιτρέπεται κανονικά η είσοδος στο νοσοκομείο, οι ίδιοι δεν υποβάλλονται σε τεστ κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να αποτελούν υγειονομική βόμβα για ασθενείς και προσωπικό.

ΥΓΕΙΑ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!