«Οι ‘δολοφόνοι’ θα πληρώνονται για πολύ καιρό ακόμη»

«Τα δικαστήρια στη χώρα μας δυστυχώς καθυστερούν. Καταλαβαίνετε επομένως ότι υπάρχει ακόμη πολύ μέλλον στην υπόθεση και οι πολίτες του δήμου θα τους πληρώνουν άδικα».

Αυτά παραδέχεται με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης με αφορμή την είσπραξη του 50% του μισθού τους από δύο δημοτικούς υπαλλήλους που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρώην δήμαρχο, το πιο τρανταχτό, ίσως, παράδειγμα ατιμωρησίας επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

To πλήρες κείμενο της συνέντευξης του δημάρχου Παγγαίου στην aftodioikisi.gr έχει ως εξής:

– Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο σας με αφορμή τη συνέχιση είσπραξης του 50% του μισθού τους από δύο δημοτικούς υπαλλήλους που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρώην δήμαρχο;

Κατά την άποψή μου πρέπει να κάνουμε μία γενικότερη προσέγγιση. Το ότι η Ελλάδα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν είναι τυχαίο. Από τη στιγμή που κάποιοι υπάλληλοι δήλωσαν ότι δολοφόνησαν έναν άνθρωπο, άσχετο με το αν είναι ο πρώην δήμαρχος, θα έπρεπε άμεσα να διακόπτεται οποιαδήποτε σχέση τους υπαλληλική είτε με το δήμο είτε με το δημόσιο.

– Τι απαντάτε στους δημότες Παγγαίου με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός;

Ότι ελπίζω από την πλευρά μου η όλη ιστορία να τελειώσει σύντομα γιατί είναι απαράδεκτο οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου να πληρώνουν άδικα. Διευκρινίζω, ότι, είμαστε εν αναμονή της τελεσίδικης απόφασης . Θεωρώ ότι η απόφαση του Δικαστηρίου θα είναι εις βάρος τους 100%. Όπως γνωρίζετε τα δικαστήρια στη χώρα μας δυστυχώς καθυστερούν. Επίσης με αφορμή το γεγονός ότι οι δύο υπάλληλοι αμείβονται ακόμη, μπορεί να επικαλεστούν το οτιδήποτε και να καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες. Καταλαβαίνετε επομένως ότι υπάρχει ακόμη πολύ μέλλον στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:
Δ. Παγγαίου: Σκότωσαν το δήμαρχο, αλλά πληρώνονται!
Ζητούν… τα ρέστα οι δολοφόνοι του δ. Παγγαίου
Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το φόνο του δ. Παγγαίου
Το έλλειμμα σκότωσε το δήμαρχο Παγγαίου
Δ. Παγγαίου: 2 ταμίες βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία Κουκούδη
Δ. Παγγαίου: Υπεξαιρέσεις από θύτες και θύμα δείχνει ο έλεγχος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΙΣΘΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΟΥΛΟΓΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!