Β. Γκιτάκος: Μου επιτέθηκε ο Μπαλασόπουλος με ποτήρι και μπουκάλι ενώπιον 500 συνέδρων

Για «τραμπούκικες συμπεριφορές» κατηγορεί τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο αλλά και ορισμένα στελέχη της «ΣΥΝ. ΑΝ» (πρ ΠΑΣΚΕ) με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr ο επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος. Καταγγέλει μάλιστα ότι δέχθηκε επίθεση από τον κ. Μπαλασόπουλο ενώπιον 500 συνέδρων με μπουκάλι και ποτήρι. Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κ. Βασίλη Γκιτάκου στην aftodioikisi.gr είναι το εξής:

Κύριε Γκιτάκο, είναι αλήθεια ότι δεχθήκατε επίθεση από τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλο;

Είναι αληθές. Χθες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου υπήρξε τεχνητή ένταση και πόλωση από τη μεριά της «ΣΥΝ. ΑΝ» (πρ ΠΑΣΚΕ) και σε μία διαμαρτυρία δική μου προς τα προεδρείο της Ε.Ε. σηκώθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. Θέμης  Μπαλασόπουλος και κρατώντας ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι προσπάθησε να με χτυπήσει. Αυτά είναι βιντεοσκοπημένα καθώς βιντεοσκοπείται όλη η διαδικασία του συνεδρίου και ελπίζω κάποιο «αόρατο» χέρι να μην λειτουργήσει ως μονταζιέρα. Άλλωστε, το περιστατικό έγινε μπροστά σε 500 και πλέον συνέδρους και παρατηρητές και από τα μάτια των συγκεκριμένων καμία μονταζιέρα δεν μπορεί να στα σβήσει.

Τελικώς σας χτύπησε ο κ. Μπαλασόπουλος;

Όχι δεν τα κατάφερε όπως προφανώς επιθυμούσε καθώς μπήκαν στη μέση ψυχραιμότεροι συνάδελφοι.

Πώς κρίνετε αυτή την επίθεση από τον κ. Μπαλασόπουλο. Κάποτε ο συνάδελφός σας Γιώργος Χαρισης είχε μιλήσει για «ανθρώπους της νύχτας και των γηπέδων»…

Είχε απόλυτο δίκιο ο συνάδελφος Γιώργος Χαρίσης διότι η συμπεριφορά χθες τόσο του επικεφαλής της «ΣΥΝ. ΑΝ» (πρ ΠΑΣΚΕ) όσο και ορισμένων στελεχών της σε παραπέμπει σε γηπεδικές συμπεριφορές. Αλίμονο, αν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε η «ΣΥΝ.ΑΝ.» (πρ ΠΑΣΚΕ) να πάρει πλειοψηφία στην πρώτη ψηφοφορία που έγινε στις εργασίες του συνεδρίου, να οδηγεί σε τέτοιους είδους τραμπούκικες συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με το συνδικαλιστικό κίνημα και μόνο στόχο έχουν μέσα από ένταση και την πόλωση να κατασκευασθούν τεχνητές πλειοψηφίες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΤΑΚΟΣ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!