Ο Παχατουρίδης ρίχνει το γάντι στη ΝΔ: Τι δηλώνει στην aftodioikisi.gr για την υποψηφιότητά του στην Π. Αττικής

«Αν η ΝΔ θέλει να μετρηθούμε, ας κατεβάσει δικό της υποψήφιο»: Με αυτό τον τρόπο ρίχνει το γάντι στο κυβερνών κόμμα ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης,  αναφερόμενος στην πιθανότητα να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής: «Αν τελικά κατέβουμε, κάτι που θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες, όποιος θέλει να μας στηρίξει, συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ, είναι ευπρόσδεκτος», λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, τονίζοντας με έμφαση ότι η υποψηφιότητά του θα είναι ανεξάρτητη και αντιμνημονιακή. Αλλωστε, όπως λέει, τα πρόσωπα με τα οποία συζητάει είναι γνωστά από την αυτοδιοίκηση (δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι κλπ)  προερχόμενα από το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ αλλά και από την αντιμνημονιακή ΝΔ.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη στην aftodioikisi.gr είναι το εξής:

Κύριε δήμαρχε, θα είστε για πρώτη φορά υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ή ξανά στο Δήμο Περιστερίου;

Κοιτάξτε, εμένα η προτεραιότητά μου είναι ο Δήμος Περιστερίου αλλά πριν από ένα μήνα με πλησίασαν γνωστά αυτοδιοικητικά πρόσωπα (δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι κλπ)  προερχόμενα από το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ αλλά και από την αντιμνημονιακή ΝΔ και μου ζήτησαν να μπω μπροστά για την Περιφέρεια Αττικής.

Έτσι όπως μου τα λέτε, μιλάμε προφανώς για ένα ανεξάρτητο και αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο…

Εννοείται. Αν κατέβω τελικά υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής θα πρόκειται για μία ανεξάρτητη και αντιμνημονιακή υποψηφιότητα. Το τονίζω αυτό για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Και η ΝΔ, που «κολλάει» σε όλο αυτό το εγχείρημα;

Αν τελικά κατέβουμε, κάτι που θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες, όποιος θέλει να μας στηρίξει, συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ, είναι ευπρόσδεκτος. Αν πάλι η ΝΔ θέλει να μετρηθούμε, ας κατεβάσει δικό της υποψήφιο. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!