Κατσιφάρας: Προβοκάτσια το δημοσίευμα - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Κατσιφάρας: Προβοκάτσια το δημοσίευμα

«Το δημοσίευμα αυτό είναι προβοκάτσια εις βάρος μου. Είναι εξόφθαλμα ψευδείς και κατασκευασμένες οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο».

Αυτό επισημαίνει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, με αφορμή την καταβολή υπέρογκων ποσών στην προβολή της περιφέρειας μέσω γνωστών social media.

Παράλληλα, σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χτες σε περιοχές της Αχαίας τονίζει ότι η περιφέρεια σε συνεργασία με τις Πυροσβεστικές Αρχές έκανε το ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να διαφυλάξει τους κατοίκους και τις περιούσίες τους.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κ. Κατσιφάρα στην aftodioikisi.gr, έχει ως εξής:

 

–       Καταρχάς κ. Περιφερειάρχα σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα η Αχαϊα; Θεωρείτε πως η περιφέρεια ανταπεξήλθε αποτελεσματικά στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς;

H φωτιά είναι πλέον υπό έλεγχο. Βεβαίως έγινε μεγάλη προσπάθεια και τις νυχτερινές ώρες. Διαμορφώθηκε επί τόπου ένα επιχειρησιακό σχέδιο από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής τον κ. Μπονάτσο προκειμένου να αναχαιτιστεί η φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας έτσι ώστε να είναι αποτελεσματική η παρέμβαση των εναέριων μέσων σήμερα το πρωί. Κάναμε το ανθρωπίνως δυνατό.

–       Πώς σχολιάζετε τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για καταβολή υπέρογκων ποσών στην προβολή της περιφέρειας μέσω γνωστών social media;

Είναι εξόφθαλμα ψευδείς και κατασκευασμένες οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Δώσαμε δελτίο τύπου που θέτει όλες τις διαστάσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Οι συγκεκριμένες δράσεις δεν αφορούν μόνο τη δημιουργία λογαριασμών που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν κοστίζει. Οι δράσεις μας αφορούν τη δημιουργία προωθητικών εικόνων των flash, video και προπαντός τη συγκρότηση, την καθημερινή διαχείριση όλων των νέων διαδικτυακών δυνατοτήτων για την εξωστρέφεια της περιφέρειας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τη διαρκή τους ενημέρωση με γεγονότα, εικόνες – βίντεο για να έχουμε μια διαφήμιση και προβολή της περιφέρειας και κυρίως του τουριστικού προϊόντος, σύγχρονη αποτελεσματική και να βασίζεται πάνω σε επαγγελματικά δεδομένα. Επιπλέον θέλω να πω ότι όλες οι δράσεις προκηρύσσονται και υπάρχει πλήρη διαφάνεια. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι προβοκάτσια εις βάρος μου. Η περιφέρεια έχει δώσει δείγματα γραφής σε ότι αφορά πάντα τη διαχείριση δημοσίου χρήματος. Νομίζω ότι ο κάθε καλοπροαίρετος μετά από τα στοιχεία που δώσαμε στο δελτίου τύπου θα κρίνει αντικειμενικά τη στάση της περιφέρειας.

–       Εξετάζετε το ενδεχόμενο, επομένως, να κινηθείτε δικαστικά κατά όλων εκείνων που θεωρείτε ότι σας βλάπτουν;

Δε θέτω τέτοιο ζήτημα. Εμείς απλώς δίνουμε ενημέρωση γιατί πολλές φορές χρειάζεται μια περισσότερη επεξήγηση και συμπληρωματικά στοιχεία για να υπάρχει μία αντικειμενική κρίση στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!