Γιώργος Ιωακειμίδης: Δύο στους τρεις δημάρχους δεν θα επανεκλεγούν (βίντεο)

Tην πρόβλεψη ότι και στις επικείμενες εκλογές όπως σε αυτές του 2014, δύο στους τρεις δημάρχους δεν θα επανεκλεγούν κάνει στη συνέντευξή του στο web tv της aftodioikisi.gr, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ, δήμαρχος Νίκαιας -Ρέντη και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Ιωακειμίδης. «Η αίσθησή μου είναι όπως το 2014 είχαμε στους τρεις δημάρχους να αλλάζουν οι δύο, αντίστοιχες αλλαγές θα έχουμε και τώρα. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν», τονίζει χαρακτηριστικά. Ο κ. Ιωακειμίδης που διεκδικεί μία έβδομη θητεία βάζει ως στόχο την εκλογή από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο με το 62,25% του 2014. Όσον αφορά τις προτεραιότητες που θέτει για την επόμενη τετραετία, τονίζει ότι για το δήμο του είναι οι τρεις προκλήσεις που αφορούν γενικά την Αυτοδιοίκηση (Διαχείριση Απορριμμάτων, Ενεργειακά και Έξυπνη Πόλη) συν μία: Οι υποδομές.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΓΣΕΕ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ, ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ, ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!