ΔΕΥΑ Έδεσσας -Γ. Χατζόγλου: Πώς λύσαμε το πρόβλημα της θολότητας του νερού - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
3
Ιούλιος
Back

ΔΕΥΑ Έδεσσας -Γ. Χατζόγλου: Πώς λύσαμε το πρόβλημα της θολότητας του νερού

Λύση στο πρόβλημα της θολότητας του νερού, σε συγκεκριμένες περιοχές έδωσε η ΔΕΥΑ Έδεσσας. Για το επίτευγμα, μίλησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, κ. Γιάννης Χατζόγλου.

Πώς λύθηκε το πρόβλημα;

«Είχαμε πρόβλημα με την ύδρευση του οικισμού Κεδρώνας, όπου κάποιες φορές το νερό ήταν θολό. Το πρόβλημα το επιλύσαμε με την προμήθεια δύο ειδικών φίλτρων».

Σε τι βοηθάνε αυτά τα φίλτρα;

«Προχωράνε σε επεξεργασία του νερού πριν την διάθεσή του στο δίκτυο, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται η παροχή άφθονου και καθαρού νερού. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με το διπλό φιλτράρισμα του νερού, το οποίο γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς χρήση χημικών».

Ποια είναι η φιλοσοφία των δράσεων της ΔΕΥΑ Έδεσσας;

«Είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ποιοτικό και άφθονο νερό προς όλους τους συμπολίτες μας και προχωράμε με αποφασιστικά βήματα για την επίλυση όλων των προβλημάτων που υπάρχουν. Η Κεδρώνα υδροδοτείται πλέον με καθαρό νερό και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που η ΔΕΥΑ μπορεί να βρίσκει τεχνικές λύσεις απόλυτα εναρμονισμένες με την φιλοσοφία του συνδυασμού της αειφορίας, των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των καταναλωτών».

dav

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!