«Δεν με ενδιαφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης»

Παρά τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον θέλουν να δέχεται προτάσεις προκειμένου να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας στην aftodioikisi. gr ότι τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή στην οποία, στην παρούσα φάση κινείται αυτόνομα.

Κύριε Καστανίδη, πληροφορίες σας εμφανίζουν έτοιμο να διεκδικήσετε το Δήμο Θεσσαλονίκης και μάλιστα αναφέρουν ότι έχετε δεχθεί και σχετική πρόταση από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σας δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν με ενδιαφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Σας δηλώνω επίσης ότι καμία σχετική πρόταση δεν έχω δεχθεί.

Είστε απόλυτος. Στην πολιτική συνήθως αφήνουμε ένα παράθυρο.

Δεν υπάρχει παράθυρο. Ως γνωστόν μου προτάθηκε και μάλιστα με πιεστικό τρόπο να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης παλαιότερα. Δεν το έκανα τότε και δεν έχω λόγο να το κάνω σήμερα.

Επιμένετε λοιπόν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η σχέση σας με την «Κοινωνική Συμφωνία» την οποία συνιδρύσατε με την κ. Κατσέλη, ποια είναι;

Με την κ. Κατσέλη και την « Κοινωνική συμφωνία» οι δίαυλοι παραμένουν ανοιχτοί. Υπάρχει και επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, για την πορεία της χώρας. Διατηρώ, όμως, την πολιτική μου αυτονομία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση