Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η εθελοντική κινητικότητα - Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
16
Μάι
Back

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η εθελοντική κινητικότητα – Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία

Τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία προβλέπεται νέα παράταση της εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή. Η τροπολογία της παράτασης για την κινητικότητα των υπαλλήλων στην αυτοδιοίκηση, κατατέθηκε προκειμένου οι νέοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να έχουν τα χρονικά περιθώρια για να εκτιμήσουν τις ανάγκες των φορέων που μόλις ανέλαβαν και να αποφασίσουν για την αποδοχή ή ότι των αιτημάτων των ενδιαφερόμενων υπαλλήλων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη παράταση που δίνεται, καθώς με τη δεύτερη πυο έληξε στις 29 Αυγούστου δεν συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός των 2.000 υπαλλήλων, ώστε μαζί με τους 980 του περασμένου Μαΐου να φτάσουν τους 3.000, που προβλέπει η συμφωνία με την τρόικα.

Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, οι 4.040 θέσεις στις οποίες μπορούν να μετακινηθούν οι υπάλληλοι είναι οι εξής

Για να δείτε την εγκύκλιο για την εθελοντική κινητικότητα κάντε κλικ εδώ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!