ΑΣΕΠ: Οι 2.613 δημοτικοί αστυνομικοί που ζητούν μετάταξη στην ΕΛ.ΑΣ. (πίνακας)

Το ΑΣΕΠ απέστειλε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τον αλφαβητικό πίνακα και τους πίνακες ανά φορέα προέλευσης των δημοτικών αστυνομικών που είναι υποψήφιοι προς μετάταξη, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας.

Ενδιαφέρον για τη μετάταξη στην Ελληνική Αστυνομία έχουν εκδηλώσει 2.613 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται ότι οι πίνακες εστάλησαν βάσει της υπ’ αριθ. 5/2013 Ανακοίνωσης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 2999/Β/26-11-2013) και κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 6000/2/234-γ΄ Κοινής Απόφασης των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (ΦΕΚ 2631/Β/17-10-2013).

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθ. 6000/2/234-γ΄ Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους ανωτέρω διαβιβασθέντες πίνακες θα κληθούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/ΑΕΑ να προσέλθουν, εντός προθεσμίας που θα ορισθεί, προκειμένου να εξετασθούν στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα από τις αντίστοιχες Επιτροπές του άρθρου 5 του Π.Δ. 4/1995 (ΦΕΚ 1/Α/10-1-1995).

Μετά την ολοκλήρωση της κατά τα ανωτέρω εξέτασης θα αποσταλεί στο Α.Σ.Ε.Π. Αλφαβητικός Πίνακας των υπαλλήλων με τη σχετική ένδειξη της καταλληλότητας ή μη αυτών στις ως άνω διαδικασίες, προκειμένου το Α.Σ.Ε.Π. να προβεί στην κατάρτιση των Πινάκων Κατάταξης και Διάθεσης Υπαλλήλων, τους οποίους και θα διαβιβάσει στα οικεία Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ο αλφαβητικός πίνακας των 2.613 πρώην δημοτικών αστυνομικών – υποψηφίων για μετάταξη στην ΕΛΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΣΕΠ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!