Απολύθηκες; Γίνε ευρωβουλευτής!

Η, ακριβέστερα, γίνε υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου βλέπουν θετικά υποψηφιότητες που προέρχονται από τους απολυμένους δημόσιους υπαλλήλους και ειδικά από τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες που βρίσκονται πια στην ανεργία. Ετσι, είναι πολύ πιθανό στην ευρωλίστα των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ να δούμε και ονόματα απολυμένων δημόσιων υπαλλήλων για να ικανοποιηθεί ο προφανής συμβολισμός. Για να δοθεί, δηλαδή, το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει όσους βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας ή έχουν ήδη χάσει τη δουλειά τους και ότι, σε περίπτωση ανάληψης της ευθύνης της διακυβέρνησης, θα αποκαταστήσει τις αδικίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αξιωματική αντιπολίτευση επενδύει πολιτικά στη δοκιμασία που περνούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και για το λόγο αυτό θα επικεντρώσει (και) εκεί την προεκλογική της καμπάνια. Παρόλο που υπάρχουν δύο γραμμές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με την Αριστερή Πλατφόρμα να υπόσχεται επαναπρόσληψη όλων και στελέχη όπως ο Δ. Παπαδημούλης να αποφεύγουν τους ποσοτικούς στόχους, ο Αλ. Τσίπρας θα εκδηλώσει με πολλούς τρόπους το ενδιαφέρον τους για τους δημόσιους υπαλλήλους το επόμενο διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό, κρατιούνται δύο θέσεις στην ευρωλίστα για απολυμένους.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!