ΥΠΡΟΠΟ: Ανακοίνωσε 381 προσλήψεις σε 34 σωφρονιστικά καταστήματα εν αγνοία του ΑΣΕΠ

ΥΠΡΟΠΟ: Ανακοίνωσε 381 προσλήψεις σε 34 σωφρονιστικά καταστήματα εν αγνοία του ΑΣΕΠ

Την πρόσληψη 381 υπαλλήλων σε 34 σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας ανακοίνωσε κατά τη χθεσινή της συνάντηση με τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλο, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΥΠΡΟΠΟ) Σοφία Νικολάου. Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Νικολάου η προκήρυξη θα βγει εντός Απριλίου.

Οι ειδικότητες θα είναι μεταξύ άλλων:

-Εσωτερικής φύλαξης

-ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού

Ειδικά για το κατάστημα της Λάρισας η προκήρυξη θα περιλαμβάνει την κάλυψη 14 θέσεων εσωτερικής φύλαξης, 1 θέσης Γενικού Ιατρού, 1 θέσης Εγκληματολόγου, 2 θέσεων Υγείας Πρόνοιας – Κοινωνικής Εργασίας, 1 θέσης Πληροφορικής Τ.Ε., 2 θέσεων Δ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού και 1 θέσης Νοσηλευτικής.

Πάντως, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, στον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ περιλαμβάνεται μόνο η προκήρυξη 52 θέσεων για το Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας.

Τι σημαίνει αυτό: Ότι, μετά τη «φωτογραφική» διάταξη για τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, η κυβέρνηση επιχειρεί να προχωρήσει σε προσλήψεις στα Σωφρονιστικά Καταστήματα εκτός ΑΣΕΠ; Η απάντηση θα δοθεί οσονούπω.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, 381 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, 34 ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!