Υποψήφιοι 3Κ: Αυτά μας είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ

Στην πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr για τις ημερομηνίες ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018, προχωρά με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 3Κ/2018, που οργάνωσε την σημερινή κινητοποίηση και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση – ενημέρωση των συναδέλφων τους:

Πρώτον, οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν έως την Τετάρτη.

Δεύτερον, από τη στιγμή που δημοσιευθούν σε ΦΕΚ οι οριστικοί πίνακες, η διαδικασία διορισμού, που κρατά περίπου 2 με 3 μήνες (σ.σ οι μόνιμα διοριστέοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσμίας, τα οποία θα ελεγχθούν από τις διευθύνσεις προσωπικού, ώστε να υπογραφούν οι διαπιστωτικές πράξεις διορισμού τους από τους δημάρχους.), θα συνεχιστεί κανονικά και την προεκλογική περίοδο.

Τρίτον, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι υποψήφιοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ Γιώργο Γεωργαντά, με τον οποίο θα συναντηθούν πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα:

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Συνάδελφοι, ολοκληρώθηκε η συνάντηση με την ηγεσία του ΑΣΕΠ(Προέδρος και 3 Αντιπρόεδροι) και υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Τα οφέλη που αποκομίσαμε από τη συγκεκριμένη συνάντηση είναι τα εξής

α. Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων των κατηγοριών

Π.Ε.-Τ.Ε. μέχρι τη Δευτέρα 3/6/2019 το αργότερο.

Συγκεκριμένα, ύστερα από παρέμβασή μας υπήρξε επιτόπου επικοινωνία του Προέδρου του ΑΣΕΠ, με τις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να υπάρξει συντονισμός και συμφωνία έτσι ώστε να εκδοθούν τα αποτελέσματα (Π.Ε.-Τ.Ε.) μέχρι τη Δευτέρα 3/6/2019.

β. Προφορική δέσμευση του ΑΣΕΠ για έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων των κατηγοριών Δ.Ε.-Υ.Ε.(αν όχι Δευτέρα -Τρίτη) ΕΩΣ και την Τέταρτη 5/6/2019.

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι έχουνε μείνει 6 θέσεις ανοιχτές από τις 8.166 θέσεις του διαγωνισμού, οι οποίες εκτιμάται ότι κλείνουν την ερχόμενη Δευτέρα

γ. Θα γίνει εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας (νόμος 4604/2019 σε συνδυασμό με το νόμο 2190/1994 άρθρο 28), με την οποία αίρεται οποιαδήποτε διαδικασία απαγόρευσης διορισμού για την 3Κ/2018.

Αρά ακόμα και την περίοδο των βουλευτικών εκλογών θα συνεχιστεί απρόσκοπτή ολοκλήρωση των διορισμών.

Συνεχίζουμε αναμένοντας, μέσα στο Σαββατοκύριακο ,την ημερομηνία συνάντησης με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας(πιθανά με τον κ. Γεωργαντά αρμόδιο τομεάρχη) για να αποσπάσουμε ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ για την ομαλή ολοκλήρωση των διορισμών, που θα προκύψουν από τους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τους αγωνιστές συνάδελφους αλλά και αλληλέγγυους που δώσανε βροντερό παρών, στη σημερινή κινητοποίηση και η παρουσία τους καθόρισε εν πολλοίς, το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα για τους εργαζομένους.

Ως εδώ καλά…

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ ,γιατί με τη σημερινή της ηχηρή απουσία, απαξιώθηκε ακόμα περισσότερο στα ματιά εκείνων, που αύριο θα  διαμορφώνουν πλειοψηφίες.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 3Κ/2018

Πέμπτη,31/5/2019

— ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ —

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΕΠ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 3Κ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!