Categories: Προσλήψεις

Το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν αναζητά προσωπικό

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, αναζητά νέα στελέχη για το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του.

Μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά το Βιογραφικό σας Σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού hr@dunant.gr ή συμπληρώστε την online αίτηση παρακάτω.

Η Εταιρία προσφέρει άριστες εργασιακές συνθήκες, ανταγωνιστικές αποδοχές και προοπτική εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται εμπιστευτικές.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει Γενικούς Ιατρούς οι οποίοι θα ενταχθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την κάλυψη της απρόσκοπτης λειτουργίας του.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ιατρούς ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ οι οποίοι θα ενταχθούν στις ήδη υπάρχουσες κλινικές.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ο οποίος θα ενταχθεί στην Τεχνική Υπηρεσία και θα εργάζεται με πρόγραμμα βαρδειών για την κάλυψη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Οι κύριες υπευθυνότητες της θέσης είναι η συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού,η επίβλεψη των εξωτερικών συνεργείων καθώς και η επίβλεψη των συστημάτων της Κλινικής μέσω συστήματος BMS.

Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πενταετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και να είναι Πρακτικός Μηχανικός με άδεια εξάσκησης επαγγέλματος ή πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι. με εμπειρία κατά προτίμηση σε εγκαταστάσεις κλιματισμού.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγους για το Τμήμα Κλασικής Ακτινολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν κατά προτίμηση πτυχίο Τ.Ε.Ι., εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχο τμήμα και θα αξιολογηθεί η εμπειρία τους στη χρήση C-arm και Μαστογράφου.

ΙΑΤΡΟΙ ΩΡΛ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ιατρούς ΩΡΛ οι οποίοι θα ενταχθούν στις ήδη υπάρχουσες κλινικές για την κάλυψη του προγράμματος εφημεριών των κλινικών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟΥ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΡΟΦΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Ανώτατης ή Ανώτερης Σχολής, εμπειρία σε ανάλογη θέση, κατά προτίμηση σε πάροχο υπηρεσιών υγείας , καλή γνώση των εφαρμογών γραφείου ( Microsoft, Word Excel ), καθώς και της Αγγλικής γλώσσας.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Νοσηλευτικής (Π.Ε., Τ.Ε. ή Δ.Ε.), άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εμπειρία σε ανάλογη θέση, καλή γνώση των εφαρμογών γραφείου (Microsoft, Word Excel ), καθώς και της Αγγλικής γλώσσας.

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ιατρούς ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ οι οποίοι θα ενταχθούν στις ήδη υπάρχουσες κλινικές.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου εργασίας, επιθυμεί να προσλάβει ιατρούς ΚΑΔΙΟΛΟΓΟΥΣ οι οποίοι θα ενταχθούν στις ήδη υπάρχουσες κλινικές.

ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΜΕΘ

Κάντε την αίτησή σας εδώ.

Comments are closed.


Recent Posts

Πάτρα: Ένταση στο συλλαλητήριο κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού

Συλλαλητήριο σωματείων, συνδικάτων και φορέων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, με κεντρικό σύνθημα «να αποσυρθεί…

7 λεπτά ago

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Παπαδόπουλος διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση για τη δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

«Η κυβέρνηση λέει ψέματα και προσβάλλει την μνήμη των 57 ανθρώπων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι…

9 λεπτά ago

“Ξάφριζαν” λάστιχα ποτίσματος από χωράφια – Δύο συλλήψεις

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής λάστιχων ποτίσματος από αγροτεμάχια σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ. Συνελήφθησαν, χθες (19-03-2023)…

9 λεπτά ago

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι… εκρηκτικός

Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν γι’ άλλη μια φορά στον στίβο μάχης toy Survivor για να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.…

14 λεπτά ago

Δήμος Ιλίου: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει…

20 λεπτά ago

Ο αρχηγός της Wagner Πριγκόζιν «προειδοποιεί» τον υπουργό Άμυνας Σοϊγκού για επικείμενη επίθεση της Ουκρανίας

Ο αρχηγός της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν προειδοποίησε τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού μέσω επιστολής του που δημοσιεύθηκε…

27 λεπτά ago