Θέση εργασίας στο Ευρωπαϊκό Ιδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με μισθό από 4.400 ευρώ (προκήρυξη)

Το ETF (Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) αναζητά να προσλάβει ειδικό σε θέματα αγοράς εργασίας (έκτακτος υπάλληλος– ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 7). Η σύμβαση είναι εκτάκτου υπάλληλου, διάρκειας τριών χρόνων, με δοκιμαστική περίοδο 9 μήνες και μισθό για άγαμο υπάλληλο χωρίς επίδομα αποδημίας: περίπου 4.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως, για έγγαμο υπάλληλο με επίδομα αποδημίας και 1 παιδί: περίπου
6.200 ευρώ καθαρά μηνιαίως.
Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ETF) είναι μια υπηρεσία της ΕΕ που βοηθά τις υπό μετάβαση και τις αναπτυσσόμενες χώρες  στη μεταρρύθμιση των υφιστάμενων συστημάτων εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και αγοράς εργασίας.
Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.etf.europa.eu/web.nsf/pages/Job_vacancies μέχρι τις 6 Nοεμβρίου 2016.
Δείτε την σχετική προκήρυξη ΕΔΩ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΣ, ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, 4400 ΕΥΡΩ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!