στασυ-ανακοίνωσε-38-μόνιμες-προλήψεις-σ-1054839
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 09.02.2023 | 11:43

ΣΤΑΣΥ: Ανακοίνωσε 38 μόνιμες προλήψεις στο Μετρό (προκήρυξη)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ανακοίνωσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα οκτώ (38) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), και ειδικότερα τριάντα τριών (33) θέσεων ειδικότητας ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες, τριών (3) θέσεων ειδικότητας ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου και δύο (2) θέσεων ειδικότητας ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου στo Μετρό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με επισύναψη των δικαιολογητικών τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας https://proslipseis.stasy.gr/ που θα ενεργοποιηθεί από 20.02.2023 έως 06.03.2023

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (ηλεκτρονική) στην ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. που

βρίσκεται στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr/. Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ (ΔΕ) ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ της παρούσας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα προσλήψεων είτε μέσω της στην ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (www.stasy.gr) και επιλέγοντας το σύνδεσμο:

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. είτε απευθείας στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr.

Δείτε την προκήρυξη: