Συνεχίζονται τα προβλήματα με την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (καταγγελίες)

 Σοβαρά προβλήματα συνεχίζει να παρουσιάζει η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με καταγγελίες e-αναγνωστών της aftodioikisis.gr, η είσοδος στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, γίνεται μετ’ εμποδίων και χρειάζονται πολλές προσπάθειες ακόμα και για να μπει κάποιος στην κεντρική σελίδα.

Ακόμα πιο δύσκολα είναι τα πράγματα, όπως μας αναφέρουν αναγνώστες μας, αν κάποιος επιχειρήσει να συμπληρώσει ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή του σε κάποια από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Ήδη το ΑΣΕΠ αναγνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα έχει ανακοινώσει την παράταση στις  προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στις Προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016 και το ίδιο αναμένεται να κάνει το πιθανότερο σήμερα και για την την 7Κ/2016 Προκήρυξη.

Καταγγελίες

Αναγνώστης μας, μας απέστειλε δύο χαρακτηριστικά «στιγμιότυπα» (πρώτο – δεύτερο)από την κατάσταση προσβασιμότητας της ιστοσελίδας του «Α.Σ.Ε.Π.» από ισάριθμες προσπάθειες/απόπειρες που έκανα αργά το βράδυ της «Πέμπτης 26.01.2017» και τις πρώτες πρωϊνές ώρες της «Παρασκευής 27.01.2017».

Στην καταγγελία του αναφέρει: «Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας και τις όποιες ενέργειές σας και συνεισφορά ας για την επίλυση του προβλήματος το οποίο έχει μεταβληθεί σε μαρτύριο.

Σημειωτέον ότι δεν έχω ξεκολλήσει από τον υπολογιστή, προσπαθώντας, από το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου (21-01-2017) με εξαίρεση τις ώρες εργασίας μου στην Υπηρεσία που απασχολούμαι.

Το άκρως απογοητευτικό είναι ότι και κατά την διάρκεια της νύχτας η ιστοσελίδα είναι εξαιρετικά δυσκίνητη. Χαρακτηριστικά, σας αναφέρω ότι έμεινα ξάγρυπνος ολόκληρη την νύχτα (από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς το πρωί της Πέμπτης) της «Πέμπτης 26.01.2017» και κατάφερα να περάσω μόνο τρεις ξεχωριστές καταχωρήσεις εμπειρίας στην ενότητα/καρτέλλα «Εργασιακή Εμπειρία» της θεματικής ενότητας «Μητρώο» με πολύ μεγάλη δυσκολία και αφού με «πέταξε» έξω η ιστοσελίδα αμέτρητες φορές.

Παρακαλώ να δημοσιευθεί έτσι ώστε να ασκηθεί πίεση προς επίλυση του προβλήματος και προς νέα παράταση».

Άλλος αναγνώστης αναφέρει ότι «Δεν απαντουν ουτε σε τηλεφωνα αλλα ουτε σε e mails ..ουτε καινουργιο κωδικο που εχω ζητησει …»

Screenshot_2017-01-27-11-52-48

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!