Προσλήψεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Λήγει σήμερα η προθεσμία (ειδικότητες+έντυπα) - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
8
Μάι
Back

Προσλήψεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Λήγει σήμερα η προθεσμία (ειδικότητες+έντυπα)

Έως σήμερα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για πρόσληψη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31-12-2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» , συνολικά είκοσι (20) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

6ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, Δ. Βρεφοκομείο Αθηνών (Για τη στελέχωση των

ενταγμένων στη Δράση δομών των Παιδικών Σταθμών), Δ. Αθηναίων

14ΥΕ Τραπεζοκόμων, Δ. Βρεφοκομείο Αθηνών (Για τη στελέχωση των ενταγμένων στη Δράση δομών των Παιδικών Σταθμών), Δ. Αθηναίων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, Διεύθυνση Διοικητικού-Προσωπικού, Τμήμα Προσωπικού, Ρόδου 181 και Σειρήνου, Τ.Κ. 104 43, Σεπόλια Αττικής, (υπόψη κ.κ Σταυρούλας Μακρή και Νικολάου Γαρδέρη).

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 5102451 και 210 5102470.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2/2018

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!