Προσλήψεις 14 ατόμων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β.), που εδρεύει στην Τανάγρα (Σχηματάρι)  της Π.Ε. Βοιωτίας  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την υλοποίηση προγράμματος συνδεόμενου με ξένους πελάτες και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της ΕΑΒ, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ,  ετήσιας διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος μέχρι και 5 έτη, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

14ΔΕ Τεχνικοί Δομής Α/Φ, Εργοστάσιο ΕΑΒ, Τανάγρα Σχηματαρίου Βοιωτίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας στις διευθύνσεις:

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β.) Α.Ε., Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τανάγρα, Τ.Κ. 39, Τ.Κ. 320 09, Σχηματάρι Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας, (υπόψη κ. Δημητρίου Γκότση) ή Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β.) Α.Ε., Μεσογείων 2-4, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα Αττικής.

 Πληροφορίες στο τηλ.: 22620 52030.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 08-09-2018 έως και  17-09-2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!