Πρόσληψη σχολικής καθαρίστριας στο Δ. Θηβαίων

Ανακοινώνεται ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων, πρόκειται να προσλάβει μία (1) καθαρίστρια με σύμβαση μίσθωσης έργου για το σχολικό έτος 2017-2018 για τον καθαρισμό του παρακάτω Σχολείου:

1ο Νηπιαγωγείο Θήβας

΄Εργο της προσλαμβανομένης θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων διδασκόντων ,των κοινοχρήστων χώρων και των προαυλίων των παραπάνω Σχολικών Μονάδων. Η Επιτροπή για την διενέργεια του διαγωνισμού είναι η κάτωθι:

1. Γιαννίκας Δημήτριος με αναπληρωτή τον Μητσάκη Γεώργιο

2. Καμούτσης Αναστάσιος με αναπληρωτή τον Κατσάρα Βασίλειο

3. Τούτουζας Δημήτριος με αναπληρώτρια την Μακούλη Θεώνη Οι ενδιαφερόμενοι , πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως 11/9/2017 ,ώρα 12.00 το μεσημέρι , στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημαρχείο- Κύπρου 3- Θήβα), συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση

2. Φωτοτυπία ταυτότητας

3. Εκκαθαριστικό τελευταίας φορ. δήλωσης

4. Ανεργία

5. Πιστοποιητικό Οικ. Κατάστασης 6. ΑΜΕΑ (ΠΡΟΣΤ.ΜΕΛΗ)

Τα κριτήρια μοριοδότησης είναι τα κάτωθι: Εισόδημα : από 0 έως 3000€ =5μόρια από 3000€ έως 6000€=3 μόρια από 6000€ έως 10.000€=1 μόριο από 10.000€ και άνω = 0 μόρια Ανεργία έως ένα έτος: μέχρι 4 μήνες = 1 μόριο μέχρι 8 μήνες = 2 μόρια μέχρι 12 μήνες = 3 μόρια Ανήλικα τέκνα: 2μόρια /ανήλικο τέκνο ΑμεΑ (προστατευόμενα μέλη) =3 μόρια Μονογονεϊκή Οικογένεια : =2 μόρια Πολυτεκνία:10% επί του συνόλου της ανωτέρω μοριοδότησης .

Η προκήρυξη αυτή θα δημοσιευτεί σε μία τοπική εφημερίδα, στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Θηβαίων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!