Πρόσληψη δασκάλου μουσικής στο Δήμο Παγγαίου

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου ανακοινώνει την πρόσληψη δασκάλου μουσικής για το μουσικό εργαστήρι.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο από αυτούς εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ανωτέρω διεύθυνση. Στην περίπτωση αποστολής αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης (11.12.2019-20.12.2019).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική ανακοίνωση καθώς και τα έντυπα των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimospaggaiou.gr (προκηρύξεις-προσλήψειςς προσωπικού) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της ΚΕΔΗΠ.

Ανακοίνωση

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!